Vår vistelse överträffade alla förväntningar

Vår vistelse överträffade alla förväntningar

February 2013

Vår vistelse på Villa Sabai Jai i februari överträffade alla förväntningar !

Inredningen i husen var vacker, välplanerad och hade många fina detaljer. Sängarna var fantastiskt sköna och de stora badrummen med alla bekvämligheter var en fröjd att beträda. 
Alla rum hade stora glasväggar som gjorde att man inte missade något av den magnifika utsikten. Dessa kunde även öppnas helt, vilket gjorde att man fick känslan av ett uterum.
På den stora altanen fanns många sittgrupper och solstolar vid poolen. Trots att det fanns andra hus i närheten var det ingen insyn och man upplevde total avskildhet. Dessutom var det lugnt och tyst dag som natt vilket är ovanligt i länder i Asien. 
En fördel var också att det fläktade skönt hela tiden, vilket gjorde att vi kunde spendera mycket tid vid poolen utan att få värmeslag.
Det fanns två fina stränder i närheten på gångavstånd. Jag besökte båda och simmade i det varma havet, dock var det skönast att “bara vara” hemma på villa Sabai.
För att ta sig till shopping, restauranger och nöjen krävs moped eller bil. Det är inte långt att åka men det är en mängd branta backar att parera. Det finns mycket att handla och priserna är ungefär som de på Koh Samui. Restaurangutbudet är stort, ofta till mycket förmånliga priser.
Vi handlade hem frukt och grönsaker samt köpte hämtmat så vi kunde vara på hemmaplan och äta i lugn och ro. 
Varje dag städades rummen och vi fick välja frukost som tillagades och serverades av deras maid Lek.
Ser redan fram emot att få komma tillbaka till detta vackra paradis.
Anna A
Sweden